Şehir Ödülleri Türkiye 2018

Ödül Hak Edenleri

Tören Videosu İzle

2018
[ödül Hak Edenler]
Bilim Işığı Temalı Akademik Ödüller

Yaşayan Şehirler Platformu’nun etkinliği olan Şehir Ödülleri Türkiye ( City Awards Turkey ) Şehirlerin paydaş liderlerini, yerel yönetim liderlerini, akademisyenleri, iş dünyasını ve sanatçıları 19 Temmuz 2018 tarihinde İzmir’de buluşturdu.

Tören gecesinde, 2018 Yılı Akademik İş Ortağımız Dokuz Eylül Üniversitesi’nin, değerlendirmeleri ile Bilim Işığı Temalı Akademik Ödüller Kategorisinde 3 ödül, DEU Sabancı Kültür Sarayı’nı dolduran izleyiciler huzurunda hak edenlere takdim edildi.

1. Ödül
[En İyi Tez]
Güzide Zeynep EGELİ

En İyi Tez Ödülü ‘City Branding As a Tool for Developing the Cities: A Case Study for Izmir’ başlıklı tez çalışması ile Güzide Zeynep EGELİ’ye Yaşar ve Nişantaşı Üniversiteleri Eski Rektörü Prof. Dr. Murat BARKAN tarafından takdim edilmiştir.

Ödül Videosu

2. Ödül
[En İyi Makale]
Dr. Mert Nezih RİFAİOĞLU

En İyi Makale ödülü ‘Conservatıon And Management Requırements For Rural Cultural Landscapes Of Antakya’ başlıklı makaleleri ile Dr. Öğr. Üyesi Mert Nezih RİFAİOĞLU’na Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemali DİNÇER tarafından takdim edilmiştir.

Ödül Videosu

3.
[En İyi Proje]
Köyünü Yaşat

En İyi Proje ödülü ‘Köyünü Yaşat’ proje ekibi adına Yrd. Doç. Dr. Ümit Arpacıoğlu’na Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemali DİNÇER tarafından takdim edilmiştir.

Ekip: Yrd. Doç. Dr. Ümit Arpacıoğlu (MSGSÜ) (Genel Koordinatör), Doç. Bülent Çınar (MSGSÜ) (Sanat Koordinatörü),Doç. Dr. Mustafa Özgünler (MSGSÜ)

Ödül Videosu

TAKİP
Sosyal Medyada Bizi Takip Ediyor musunuz?

Tüm etkinlik video ve görsellerine, jüri üyelerimize, ödül hak edenlerimiz ve en taze haberlere sosyal medya hesaplarımızı takip ederek ulaşabilirsiniz.

[Sosyal Medya Hesaplarımız]

DİĞER ANA TEMALARDA

Ödül Hak Edenler

[wgl_button button_text=’Umut Işığı Temalı Paydaş Ödülleri’ align=’center’ shadow_style=’before_hover’ customize=’color’ text_color=’#ffffff’ text_color_hover=’#fd226a’ bg_color=’#fd226a’ bg_color_hover=’#ffffff’ border_color=’#fd226a’ border_color_hover=’#fd226a’ link=’url:https%3A%2F%2Fwww.sehireg